Freelance editor

Professionele montage voor je volgende project.

Scroll naar beneden.

I'm not here (10).jpg
Ons project vroeg om kwaliteit en creativiteit onder immense tijdsdruk. Adriaan deed het perfect en had het ruim op tijd af. Zo konden wij goed de tijd nemen om de volgende stappen voor ons project vorm te geven.
— M. Jongejan
 

Making the cut

Montage gaat allemaal om de juiste keuzes durven maken. We laten ons daarbij leiden door onze ervaring én intuïtie. We zijn benieuwd naar uw beelden. 

We kunnen werken binnen de omgeving van Adobe Creative Cloud, maar ook met Davinci Resolve.

freelance editor.jpg
 
 

Ervaring

We hebben de montage verzorgd voor bedrijfsfilms, commercials, online content, fictie, documentaires, found footage en archiefbeeld, videoclips, experimentele film, interviews en meer. Om wat voor beelden het ook gaat, wij weten altijd tot de kern te komen.

wedding.jpg
 

Vaste samenwerking

Ben je op zoek naar een editor die beschikbaar is voor een vaste samenwerking of voor meerdere opdrachten? Dat is zeker mogelijk. Of het nu gaat om één langdurig project of verschillende opeenvolgende opdrachten, we horen graag van je.

 
00_01_33_11.jpg
 
 

Visuele stijl

Door aan zoveel verschillende projecten te hebben gewerkt hebben we al snel een eigenzinnige visuele stijl en beeldtaal ontwikkeld. We denken tijdens het monteren graag mee hoe het script naar beeld wordt vertaald. We maken onze keuzes met lef, maar kunnen ze wel altijd motiveren. Stijl is niets waard zonder betekenis.

Excuses.jpg
 

Jouw visie 

Soms zijn alle stijlkeuzes al gemaakt. Dan zoek je een editor die heel precies uiting kan geven aan het idee dat je samen met de opdrachtgever hebt ontwikkeld. Wij blinken uit in dit precisie werk.

 
Pop king.jpg
 

Neem contact op

Benieuwd of we iets voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact op! We zijn benieuwd naar je ideeën.

I'm not here (10).jpg