Jouw project

Ben je op zoek naar de juiste editor voor jouw project? Wij leveren freelance montage en hebben gewerkt aan allerlei soorten projecten.

Scroll verder.

 
 
Buigen.jpg
freelance editor commercial bedrijfsfilm

Commercials & bedrijfsfilms

Heb je commercials of bedrijfsfilms die moeten worden gemonteerd? Wij hebben ruime ervaring met het editen van corporate materiaal. Neem contact op om je project te bespreken.

Bruilofts films

Heb je een editor nodig voor je volgende bruiloft video? Wij zijn betrouwbaar en werken snel. Dat is vooral fijn in het geval van een same day edit. In goed overleg met de opdrachtgever en met input van het bruidspaar maken we altijd een prachtig document van een bijzondere dag.

wedding.jpg
event video

Evenementen & aftermovies

We hebben veel aftermovies en event videos gemonteerd. We zorgen er altijd voor dat we een goed beeld hebben van de uitstraling en visuele stijl van het evenement. Zo eindigen we altijd met een video die naadloos aansluit bij het imago van de opdrachtgever. 

Social media & online content

Online video projecten, zoals prerolls, social media campagnes en website headers, hebben een compleet andere aanpak en montage nodig. Met onze jarenlange ervaring als online marketing manager weten we precies wat jouw kijkers willen zien.

online content.jpg
Subliminar films interview

Interviews & testimonials

We hebben veel interviews en testimonial video's gemonteerd. Heb je talking heads die aan elkaar gemonteerd moeten worden of moet je interviews verwerken voor een documentaire? Neem contact op!

Video clips & muziek

We hebben allerlei video clips gemonteerd in de meest uiteenlopende stijlen. Met onze achtergrond als professionele drummer weet je zeker dat je video het juiste ritme en tempo heeft voor je soundtrack. Ook voor backstage en documentaire beelden kun je bij ons terecht.

Subliminar films music video
subliminar films freelance editor

Ander werk

Ben je een web serie aan het ontwikkelen waarvoor je een uniforme look en feel nodig hebt, of maak je iets dat zich niet zo makkelijk laat omschrijven? We zijn erg benieuwd waar je aan werkt en raken graag betrokken. 


Adriaan hielp ons met een nogal onorthodox en last minute project. Hij werkte snel en begreep precies wat we voor ogen hadden, ook al leek het totaal niet op iets dat hij eerder gedaan had. We waren erg blij dat hij bij ons project betrokken was en kunnen zijn werk van harte aanbevelen.
— M. van Putten
 

Neem contact op

Wil je ons benaderen voor de montage van je project? Neem contact op!

 
 
Buigen.jpg